• nemethcsomagolas@gmail.com
  • +36 30 994 8554
  • H-9600 Sárvár, Ikervári utca 40.

Rólunk

Bemutatkozás

Németh Csomagolástechnika

Az üzem 1996 óta foglalkozik csomagolástechnikával. Vállalkozásunk az elmúlt években folyamatosan bővülő termékszerkezettel és gyártási tapasztalattal rendelkezve szolgálta ki megrendelőit.

Németh Ferenc

Ügyvezető

Németh Csomagolástechnika

Minőség és ....

Termékeink között szemeteszsákok, tasakok, raklaptakaró fóliák, különböző méretű és fülkiképzésű táskák, valamint cipőre húzható lábzsákok, fóliakötények és fólialapok is szerepelnek. Kézi és gépi nyújtható fólia forgalmazásával is jelen vagyunk a piacon. Vállaljuk a termékek egyedi színnyomtatását, a partnereink által meghatározott színben és méretben. Saját gépjárművekkel végezzük vásárlóink telephelyére a kiszállítást. Nagyon fontosnak tekintjük a környezetünk védelmét, ezért támogatunk minden olyan megmozdulást és mozgalmat, amely hasonló célt tűz ki magának. Szabad kapacitásunkból adódóan más vállalkozások műszaki hulladékát megvásárolva és hasznosítva szeretnénk a jövő generációjának, egy tisztább, egészségesebb környezetet biztosítani.

Németh Csomagolástechnika

... környezetvédelem

A flexibilis csomagolóanyagok feldolgozása tartozik cégünk fő profiljába. A HDPE, LDPE, BOPP, PA-PE, légpárnás és hab fóliák, konfekcionálását végezzük. Telephelyünkön 2007 óta foglalkozunk PE hulladékok feldolgozásával, másodlagos alapanyag előállításával. Vásárlóinknak biztosítjuk a termékeinkből keletkező hulladék újrafeldolgozását. Nagy hangsúlyt fektetünk ár-érték arányos minőségi fóliák előállítására, hogy vállalkozásunk a jövőben is versenyképes maradjon.